Aer Conditionat Daikin, pret aer conditionat daikin, aer conditionat daikin iasi, aer conditionat daikin moldova, aer conditionat iasi, aer conditionat daikin romania, pret aer conditionat, oferta aer conditionat, reducere aer conditionat

Aer Conditionat Daikin

Pe aceasta pagina veti gasi o lista cu toate grupele de produse din categoria Aer Conditionat Daikin. Va rugam sa dati click pe una din imagini sau pe numele grupei de produse pentru a ajunge la articolele din grupa respectiva.
Aici gasiti o lista cu produsele din categoria Aer Conditionat Daikin. Va rugam filtrati produsele selectand optiunile dorite de la sectiunea "Filtrare".
1
DAIKIN este lider mondial in sisteme de climatizare pentru uz rezidential si comercial si, de asemenea, producatorul numarul 1 in domeniul incalzirii, ventilatiei, conditionarii aerului si refrigerarii comeciale.
Oferta noastra include o gama larga de unitati de aer conditionat, capabile sa functioneze atat in regim de racire, cat si in regim de incalzire gratie tehnologiei pompelor de caldura. In functie de model, optiune, unitatile Daikin de aer conditionat se remarca prin design-ul atractiv si solutii integrate de economisire a spatiului in incaperi de mici dimensiuni, prin aspectul si modul de functionare, similare unui radiator clasic, dar si prin solutii practic "invizibile", atunci cand unitatile sunt ascunse in plafonul fals sau perete.
Te respectam si ne gabdim la tine cand inovam, de aceea suntem diferiti de ceilalti.

Ce sunt unitatile de aer conditionat de tip split si cum sunt acestea concepute?
Un aparat sau un sistem de aer conditionat de tip split include 3 elemente: unitatea montata in interiorul locuintei care este numita unitate interioara, functia acesteia fiind de a raci aerul din locuinta prin extragerea caldurii din aceasta. Caldura extrasa este transportata afara, la unitatea exterioara, prin conducte de mici dimensiuni.
Pe de alta parte, locuinta poate fi si incalzita cu ajutorul acestui sistem, schimband doar directia in care aerul este transportat - aceasta functie este inclusa in toate sistemele noastre de aer conditionat.
Sistemul poate fi comandat cu ajutorul unei telecomenzi cu infrarosu sau cu fir ( instalata pe perete ) sau chiar de pe smartphone sau de pe tableta.
Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii