Incalzire in pardoseala pentru parchet, incalzire in pardoseala cu film carbon, film carbon, pret film carbon, oferta, garantie, incalzire in pardoseala iasi, incalzire in pardoseala cu film carbon iasi, film carbon pentru parchet

Film Carbon pt. parchet

Pe aceasta pagina veti gasi o lista cu toate grupele de produse din categoria Film Carbon pt. parchet. Va rugam sa dati click pe una din imagini sau pe numele grupei de produse pentru a ajunge la articolele din grupa respectiva.
Aici gasiti o lista cu produsele din categoria Film Carbon pt. parchet. Va rugam filtrati produsele selectand optiunile dorite de la sectiunea "Filtrare".
Incalzirea electrica in pardoseala, cu Film Carbon este o metoda moderna si eficienta de incalzire, utilizata in cazul pardoselilor uscate: parchet laminat,parchet din lemn masiv, mocheta, PVC.
Datorita NANO tehnologiei, caracteristica sistemului de incalzire in infrarosu, Filmul Carbon mai are si urmatoarele avantaje: durabilitatea in timp, usurinta modului de utilizare si securitatea de functionare.
Filmul folosit este marca Daewoo, Coreea, cu putere specifica de 220W/m2, avand o grosime de numai 0.35 mm si este certificat conform normelor europene in vigoare.
Specific incalzirii electrice in pardoseala cu Film Carbon, este consumul mic, datorat pozitiei si dimensiunilor elementului incalzitor. Practic in acest caz intreaga pardoseala devine un calorifer urias. De aici rezulta o repartitie uniforma a caldurii si un randament energetic superior altor sisteme de incalzire.

Durata de viata a filmului incalzitor este estimata de producator la 50-100 de ani, garantia fiind de 10 ani, practic este egala cu durata de viata a pardoselii sub care a fost montat. Temperatura maxima a filmului este limitata constructiv si electronic la valori sub 40 °C, aceasta temperatura este sub valoarea de degradare termica a pardoselii.

Utilizari: Incalzirea electrica in pardoseala, cu Film Carbon este ideala pentru salile de sport sau alte institutii publice, monumente istorice sau la cladiri ce nu suporta modificari ale grosimii pardoselei existente, locuinte, birouri, magazine, baruri, restaurante, e.t.c. In cazul cladirilor cu inaltime interioara ridicata ( ex: biserici, sali sport, hale ) rezultatele obtinute din economia de energie sunt considerabile.
Se pot realiza variante de incalzire prin montarea covorasului incalzitor sub mochete, covoare sintetice sau de plastic. Am realizat lucrari de acest gen pentru biserici si primarii.

Temperatura in pardoseala si temperatura ambientala sunt monitorizate de catre termostate, fiabile si performante, unele modele avand si functii de monitorizare a supraincalzirii pardoselii.
Prin eliminarea caloriferelor sau a altor elemente incalzitoare cu montaj aparent dispar suprafetele ascunse, depozitare de praf, se mareste suprafata utila a incaperii, se pot realiza rearanjari ale mobilierului fara nici o restrictie.

Incalzirea electrica in pardoseala poate fi folosita ca sursa principala de caldura sau pentru suplimentarea necesarului de caldura, ca si sursa auxiliara.
Considerand incalzirea electrica in pardoseala, ca si sursa principala de caldura, pentru o incapere cu izolatie normala, este suficient un coeficient de acoperire a pardoselii de 50-60%. Durata de functionare a instalatiei este de aproximativ 20% din 24 de ore, in restul timpului instalatia fiind oprita fara a consuma energie.
Daca incalzirea in pardoseala este complementara altor surse de caldura, deja existente, este suficient un coeficient de acoperire de 10% pana la 20%.
Pentru evitarea pierderilor de energie, prin fundatie sau prin planseu, este obligatorie montarea unui material izolator intre filmul incalzitor si fundatie, respectiv planseu. De asemenea este recomandata izolarea pardoselii, fata de pereti, cu ajutorul unei bande izolatoare perimetrale. Materialul izolator poate fi polistiren extrudat sau burete de inalta densitate, sau oricare alt material izolator suficient de dens sa sustina pardoseala si mobila.
 In cazul constructiilor de lemn sau pe structura de lemn aceste precautii nu mai sunt necesare, lemnul fiind prin natura lui un bun izolator termic.
Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii