incalzire in pardoseala, incalzire in pardoseala electrica, incalzire in pardoseala pret, incalzire in pardoseala electrica pret, incalzire in pardoseala montaj

Incalzire in pardoseala electrica

Pe aceasta pagina veti gasi o lista cu toate grupele de produse din categoria Incalzire in pardoseala electrica. Va rugam sa dati click pe una din imagini sau pe numele grupei de produse pentru a ajunge la articolele din grupa respectiva.

Bine ati venit in minunata lume a incalzirii prin pardoseala electrica cu infrarosu.

Trupul tau, familia si prietenii iti vor multumi pentru optiunea de a cumpara sistemul de incalzire cel mai confortabil si mai eficient din toata gama incalzirilor prin pardoseala.


Sistemul de incalzireelectrica prin pardoseala cu infrarosu imbina in mod unic tehnologia traditionala si tehnologia NANO, bazata pe radiatia infrarosie. Acest sistem de incalzire poate fi instalat in termen scurt, chiar si intr-o zi si in constructii finisate, deoarece se poate instala pe pardoseala deja existenta, in acest caz inaltimea incaperii va fi redusa cu doar maxim 3-6 mm. Instalarea sistemului de incalzire cu infrarosu nu necesita lucrari auxiliare de betonare sau demolare.


Sistemul de incalzire cu infrarosu prin pardoseala poate fi utilizat atat ca sistem de incalzire principal, cat si sistem de incalzire auxiliar. In cazul in care dvs. construiti sau renovati casa si sunteti interesat de instalarea acestui sistem de incalzire, noi va oferim gratuit proiectarea sistemului corespunzator pentru caminul dvs. Sistemul de incalzire cu infrarosu prin pardoseala este ideal si in cazul in care dvs. doriti sa reduceti cheltuielile de incalzire produse de sitemul deja existent si totodata doriti un nivel de confort mai ridicat. Sistemul de incalzire cu infrarosu poate fi montat sub parchet laminat, parchet lemn masiv, mocheta, PVC, gresie, pavele sau orice alt tip de pardoseala chiar si intr-o zi.


Utilizand sistemul de incalzire cu infrarosu prin pardoseala dumneavoastra veti beneficia de un confort termic deosebit la pret redus, si pe deasupra, veti utiliza un sistem curat, sanatos si ecologic fara grija intretinerii periodice. Pe de o parte reducerea costurilor in cazul sistemului de incalzire cu infrarosu prin pardoseala, utilizat ca sistem principal de incalzire, sunt asigurate de termostate care permit reglarea temperaturii diferit in fiecare incapere in parte.


Sistemul de incalzire cu infrarosu prin pardoseala este bazat pe radiatia infrarosie, ceea ce inseamna ca incalzeste intr-un mod direct obiectele si fiintele din incapere. Corpurile, odata incalzite, devin la randul lor surse radiante de caldura si incalzesc uniform aerul ( diferenta de temperatura intre pardoseala si tavan fiind doar de 0.5-1°C ). Astfel corpul uman se incalzeste inaintea aerului din incapere si temperatura resimtita este cu 3-4°C mai mare decat cea a aerului ( de exemplu daca in incapere sunt 20°C corpul uman resimte in jur de 23-24°C).


Sistemele de incalzire cu radiatoare incalzesc aerul din incapere, de multe ori in mod inutil, avand in vedere ca aerul cald se ridica in zonele superioare din incapere, pentru asigurarea confortului termic corespunzator este necesara supraincalzirea incaperii ceea ce duce la temperaturi ridicate in straturile superioare, dar totodata provoaca uscarea aerului si antrenarea prafului in incapere prin circuitul fortat al aerului, reducand astfel senzatia de confort a persoanelor din incapere


Copii petrec majoritatea timpului pe pardoseala sau in apropierea pardoselei. In cazul sistemelor de incalzire traditionale, pardoseala este punctul cel mai rece din incapere.

Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii