Ionizatoare de Aer, pret ionizatoare de aer, ionizatoare de aer iasi, ionizatoare de aer moldova, preturi ionizatoare de aer, ionizatoare, ionizatoare iasi, ionizatoare moldova, ionizatoare de aer romania

Ionizatoare de Aer

Aici gasiti o lista cu produsele din categoria Ionizatoare de Aer. Va rugam filtrati produsele selectand optiunile dorite de la sectiunea "Filtrare".
1
 Ionizarea este procesul prin care un atom pierde un electron. Nucleul unui atom contine protoni si neutroni. Neutronii sunt neutrii in incarcare (sarcina), protonii sunt incarcati pozitiv. Nucleul este deci incarcat pozitiv. Totusi, un atom complet este neutru, si aceasta este datorata electronilor incarcati negativ care circula in jurul nucleului. Masa electronilor este semnificativ mai mica decat masa protonilor sau neutronilor. Cu toate acestea, exista atatia protoni si electroni cat sunt necesari. Ionizarea este procesul prin care un electron de pe o stare legata a unui atom primeste energie suficienta pentru a parasi atomul, trecand in spectrul energetic continuu pe o stare nelegata cu energie pozitiva. Daca din atom este scos un singur electron atunci ionizarea este simpla iar daca sunt scosi doi sau mai multi electroni atunci ionizarea este multipla. Ionii pozitivi vin in atmosfera noastra prin adaugarea anumitor produse chimice, ca sarurile de bariu, diverse tipuri de radiatii in sistemul nostru solar (eruptii solare, fazele lunii, etc.) Ionii negativi sunt intotdeauna in numar mai mic, datorita conditiilor in care ionii negativi generati de activitatile umane este foarte redus.

 In atmosfera exista o medie de 1500-4000 ioni pe metru cub. Pamantul, el insusi are sarcina negativa astfel ca ionii negativi sunt respinsi. Aceasta respingere garanteaza existenta unui anumit echilibru intre ionii pozitivi si negativi intr-o proportie de 10, respectiv 12.

 Un exces de ioni pozitivi sau o lipsa de ioni negativi este numita serotonina, sindrom de hiperfunctionare sau poate cauza o iritatie a sindromului si are ca efecte insomnie, iritabilitate, tensiune, stres, migrena, greata, palpitatii, combinatii de caldura cu frisoane sau sudoare, tremuraturi, ameteala. Persoanele in varsta sufera de depresii, letargie si o oboseala extrema. Inhalarea aerului ionizat pozitiv poate de asemenea sa cauzeze o iritatie a cailor respiratorii. Conditii ca astm, bronsita, alergia la fan, dar si reumatism sau alte dureri cronice sunt favorizante. Pe langa problemele respiratorii, apar mancarimi ale ochilor, gat uscat, ameteli, nas infundat, piele uscata, migrene, etc. Este posibil ca ionii pozitivi sa fie responsabili de eliberarea de serotonina in corp ? Cercetarile au dovedit asta. Se pare ca se datoreaza unui numar relativ important de ioni pozitivi in circulatia sanguina prin inhalarea aerului in plamani. In sange, acesti ioni pozitivi serotonina din trombocite.

 Purificatoarele prezinta numeroase avantaje:
-foloseste o tehnologie avansata de ionizare a aerului prin care neutralizeaza contaminantii microscopici din aersi alergenii precum praful, polenul, spongii fungini, e.t.c.;
-are un design compact, este foarte silentios fiind ideal pentru utilizare casnica zilnic;
-neutralizeaza mirosurile neplacute, chiar si de tigara oferind familiei dvs. si prietenilor un aer curat si proaspat;
- se poate folosi in orice camera unde circulatia aerului este insuficienta: bucatarie, living, hol, baie sau in camerele unde sunt animale de casa.

Va asteptam cu placere sa apelati la serviciile firmei noastre !
Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii