lampi incalzire infrarosu, lampa incalzire cu infrarosu, lampi incalzire infrarosu pret, garantie lampi incalzire infrarosu, utilizare lampa incalzire infrarosu

Lampi Incalzire Infrarosu

Pe aceasta pagina veti gasi o lista cu toate grupele de produse din categoria Lampi Incalzire Infrarosu. Va rugam sa dati click pe una din imagini sau pe numele grupei de produse pentru a ajunge la articolele din grupa respectiva.
Pentru a putea incalzi spatiile mari, cladirile in care se desfasoara o activitate intermitenta sau care sunt doar partial ocupate, Lampile cu Incalzire cu Infrarosu IRC (Radiatie Infrarosu Scurta) reprezinta o solutie deosebit de avantajoasa si economica.

Functionarea acestui tip de Lampi Incalzire Infrarosu asigura un confort termic excelent, limitandu-se doar la suprafetele si la perioadele in care este necesara incalzirea, astfel radiatia în infrarosu este solutia cea mai eficienta de încalzire deoarece confortul termic este asigurat exclusiv prin radiatie, fara a se încerca încalzirea aerului din întreaga suprafata a cladirii. Temperatura aerului nu creste si astfel nu exista pierderi de caldura. Consumurile de energie electrica a acestor Lampi Incalzire Infrarosu sunt astfel adaptate la strictul necesar si costurile sunt substantial diminuate.

In plus, repartizarea judicioasa a panourilor radiante in incinta spatiului respectiv, astfel incat sa fie asigurata incrucisarea optima a fluxurilor de caldura, asigurand un confort termic ideal.

Aplicatii ale Lampilor cu Incalzire Infrarosu IRC :

 • Spatii industriale: In mediul industrial provocarea consta adesea în a încalzi cladiri deschise catre exterior sau a încalzi câteva posturi de lucru izolate într-un volum foarte mare, toate acestea rationalizând consumul de energie;
 • Sali de sport: In ceea ce priveste salile de sport, ceea ce complica punerea in aplicare a unui sistem de încalzire este gradul de izolare termica al cladirii. Sistemele de încalzire traditionale (aer cald sau convectie) nu sunt adaptate deoarece în acest tip de spatii pierderile de caldura sunt foarte mari;
 • Biserici: Provocarea în ceea ce priveste încalzirea bisericilor o reprezinta posibilitatea de a asigura un nivel bun de confort termic pe durata unei periode scurte de timp (1-2 ore), ocazional si tinând cont de contrângerile de volum si de înaltime foarte importante ale cladirii;
 • Spatii cu activitate intermitenta;
 • Terase, spatii exterioare acoperite;
 • A se vedea si alte exemple la Portofoliu. 

Avantajele si Beneficiile Lampilor cu Infrarosu ce ofera o solutie tehnologica având calitati inegalabile:  

 • O caldura instantanee si focalizata
  Fara pre-încalzire, confortul termic asigurat prin radiatia infrarosie este resimtit imediat. Ofera posibilitatea de a incalzi zone izolate, doar acolo unde este necesar si pentru perioada dorita. Lampile au o orientare directa si precisa catre ariiile care doresc a fi incalzite. 
 • Confortul
  Fara a genera curenti de aer, încalzirea prin radiatie cu infrarosu este perfect silentioasa.
 • Fara întretinere
  O data instalate, panourile radiante electrice cu infrarosu nu mai necesita nici o atentie deosebita.
 • Economii
  Având costuri de exploatare foarte reduse, panourile radiante cu infrarosu asigura o amortizare rapida a investitiei. Reglarea temperaturii se face în functie de necesitati.
 • Eficiente si Economice
  Reducerea costurilor cu incalzirea cu pana la 60% fata de alte sisteme, peste 95% din energie electrica consumata fiind transformata in caldura. Nu exista pierderi de caldura ca la alte sisteme clasice ( nu necesita pompe, tevi sau recipienti de combustibil) si sunt sigure in exploatare. Eficienta lampilor in infrarosu nu este influentata de viteza vintului in raza lor de actiune. 
 • Instalare simpla si rapida
  Se monteaza pe tavan sau pe perete. Pentru mobilitate, se pot fixa si pe suporti metalici. Nu necesita aprobari sau intocmire de proiect. Odata instalate, nu necesita intretinere, revizii periodice sau piese de schimb. Incalzirea cu Lampile cu Infrarosu este perfect silentioasa.
 • Ecologice si Sanatoase
  Nu exista deseuri toxice, noxe, CO2, nu degaja fum, miros, nu genereaza curenti de aer care sa antreneze praful, aduc beneficii importante asupra sanatatii, nu consuma oxigen.
Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii