panouri radiante, panouri radiante cu infrarosu, panouri radiante pret, caldura ieftina

Panouri radiante

Pe aceasta pagina veti gasi o lista cu toate grupele de produse din categoria Panouri radiante. Va rugam sa dati click pe una din imagini sau pe numele grupei de produse pentru a ajunge la articolele din grupa respectiva.
Panourile Radiante cu infrarosu sunt varful de gama a sistemelor de incalzire si creaza un confort termic deosebit in spatii rezidentiale si cele industriale. Acestea sunt economice, ecologice, au o perioada de viata mare de circa 30 de ani, sunt sigure, mobile, au un design modern si nu ocupa spatii utile. Economia se obtine prin transmiterea caldurii prin intermediul razelor inflarosii.
Panourile Radiante InfraTek se fixeaza pe tavan sau pe perete cu placa radianta indreptata spre podea, se incalzeste pana la 250 °C si disperseaza razele inflarosii la un unghi de 120 °. Prin aceasta metoda de transmitere a caldurii, 93% din energie reprezinta caldura radianta ce este asimilata de obiectele din jur, pordoseala, tavan, pereti, mobila, e.t.c. si numai 7% din caldura reprezinta conductie, energie ce se disperseaza in aer. Suprafetele ce acumuleaza caldura incalzesc aerul, astfel se obtine o temperatura uniforma pe toata suprafata camerei cat si pe inaltimea acesteia.

Panourile Radiante InfraTek sunt modele noi cu randament si eficienta sporita. Corpul elegant din aluminiu acoperit cu vopsele ecologice termorezistente de calitate superioara are dimensiuni reduse, un sistem de prindere simplu si o placa radianta originala convexa avand astfel un unghi mai mare de dispersie.

Panourile Radiante InfraTek sunt optime si  reprezinta o buna solutie pentru incalzirea spatiilor. 
Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii