plasme termice nano, plasme termice nano preturi, plasme termice nano cu incalzire in infrarosu, plasme termice cu infrarosu

Plasme Termice Nano

Aici gasiti o lista cu produsele din categoria Plasme Termice Nano. Va rugam filtrati produsele selectand optiunile dorite de la sectiunea "Filtrare".
Sistemul de incalzire utilizat la Plasma Termica NANO este o combinatie de generator de caldura care este o aplicatie exclusiva a nano tehnologiei si a sticlei prietenoase cu mediul.

Mai mult decat atat, caracteristicile si lungimea de unda a razelor solare si ale Plasmei Termice NANO sunt aceleasi. Cu alte cuvinte, ciclul de incalzire al soarelui este modelat in conditii de laborator si adaptat la incalzitoarele de plasma.

Sistemul de încălzire cu Plasme Termice Nano este unul extrem de performant, ieșind în evidență prin calitate și eficiență. Elementul activ ce stă la baza Plasmelor Termice Nano este produs în Germania, iar ansamblarea acestora se face în Turcia. Putem spune că în final rezultă un produs de înaltă calitate testat și verificat ani de zile pe piața vest-europeană.

 Generatoare de caldura Dual AG+

Plasma Termica NANO in infrarosu nu are elemente vizibile de incalzire. Elementul generator de caldura este Argintul aplicat intr-un circuit dublu pe suprafata interioara a sticlei. Nu este folosita nici un alt fel de rezistenta. La trecerea curentului prin reteaua de argint se genereaza ionii de argint care sunt ioni negativi ducand la ionizarea aerului din incapere si la efectul nanosilver. Multumita NANO tehnologiei, caldura este generata in interiorul aparatului fara nici o pierdere si curentul electric este transformat in caldura cu o eficienta de 99,9 %.

Generatoare de caldura Neo C++

Neo C++ este o aplicatie unica a unei foite de carbon subtire aplicata pe placa incalzitoare de sticla a Plasmei Termice NANO si utilizata cand limitarea temperaturii la suprafata este necesara. Este sanatoasa, si extraordinar de bine proiectata pentru confortul uman.

Baie de Caldura Izoterma

Comparativ cu alte dispozitive electrice, Plasmele Termice NANO radiaza caldura uniform in mediul apropiat. Caldura este generata in suprafetele interioare largi ale panoului radiant de sticla si este radiata sub un unghi de 180 grade, asigurand o distribuire egala de caldura fara pierdere. De altfel, atata timp cat caldura nu este directionata ca la panourile radiante in infrarosu nu numai catre obiectele din fata, (catre zone limitate) astfel si obiectele de jur imprejurul Plasmei Termice NANO sunt incalzite. Se creeaza astfel o incalzire uniforma si omogena numita "Baie de caldura izoterma".

Incalzire Inteligenta

Plasmele Termice NANO cu radiatie infrarosie consuma mai putina energie in timp ce functioneaza perioade indelungate in care mentin constanta temperatura de radiatie de la suprafata placii incalzitoare de sticla.


GAMA VISIO

Cele mai comerciale Plasme Termice NANO  sunt cele sub forma clasicelor ecrane de plasma, denumite Innova. Acestea se prezinta sub 3 diagonale de 82, 94 si 106 cm, cu puteri de maxim 1800 W, 2000 W, 2400 W, 3000 W.

Denumire Treapta 1 Treapta 2 Treapta 3 Treapta 4
Innova 1800 490 W 900 W 914 W 970 W
Innova 2000 620 W 950 W 1020 W 1150 W
Innova 2400 620 W 950 W 1020 W 1150 W
Innova 3000 830 W 1170 W 1670 W 1900 W
Lompro Orizontal 730 W 1150 W 1420 W 1780 W
Bofa Vertical 730 W 1150 W 1420 W

1780 W

GAMA DEKORA

Pentru o baie eleganta, va oferim oglinda incalzita Bagnallo si uscatorul de prosoape Tovago sau Nuovo Tovago, cel din urma fiind din noua generatie de Plasme Termice NANO fara rama.

Denumire Treapa 1 Treapta 2 Treapta 3 Treapta 4
Bognallo Oglinda 200 W ----- ----- ----- 200
Tovago - Uscator Prosoape 180 W 260 W 320 W 380 W
Nuovo Tovago Oglinda 180 W 260 W 320 W 380 W
Nuovo Tovago Alb 180 W 260 W 320 W 380 W


 

GAMA PIEDO

Gama Piedo este prezentata cu Plasma Resto care este mobila putandu-se amplasa pe sol oriunde se doreste intr-o incapere. Aceasta are un grilaj de protectie care poate fi de culoare neagra sau argintie.


Denumire Treapta 1 Treapta 2 Treapta 3 Treapta 4
Resto 2400 W 620 W 950 W 1020 W 1150 W


Consum Plasme Termice (1 KWh = 1000 Wh)


DIMENSIONARE PLASME TERMICE
 
Se foloseste cel putin un aparat pentru fiecare incapere ce se doreste a fi incalzita.
Pentru suprafete mai mari de 30 mp se recomanda utilizarea mai multor aparate proportional cu suprafata de incalzit.
Dimensionarea Plasmelor Termice cu Infrarosu Nano se face tinand cont de necesarul termic al incaperii care depinde de: suprafata, inaltime, gradul de izolatie, suprafata vitrata ( de geamuri), numarul de pereti exteriori, modul de folosire ( permanent sau ocazional).
Izolatie termica slaba: fara polistiren, geamuri obisnuite din lemn (fara termopane).
Izolatie termica medie: inseamna polistiren de 5 cm, geamuri termopane obisnuite.
Izolatie termica buna: polistiren de minim 10 cm, geamuri termopane de calitate foarte buna.
Un apartament situat la parter sau la ultimul etaj al unui bloc fara reabilitare termica este considerat ca avand o izolatie slaba.
Un apartament situat la un etaj intermediar al unui bloc fara reabilitare termica este considerat ca o izolatie slab spre medie.
Un apartament situat intr-un bloc avand reabilitare termica este considerat ca o izolatie buna.
O camera situata intr-o casa de caramida cu zidurile groase 30-40 cm, dar fara polistiren si cu suprafata vitrata medie este considerata ca avand o izolatie termica slab spre medie.
O camera situata intr-o casa de caramida porotherm fara polistiren si suprafata vitrata medie este considerata ca avand izolatie termica slaba spre medie.
O camera situata intr-o casa de caramida porotherm cu polistiren si suprafata vitrata mare este considerata ca avand izolatie termica medie.
De asemenea in cazul in care camerele din jurul incaperii in care se monteaza aparatul nu sunt incalzite, sau daca apartamentul se afla la parter sau ultimul etaj, necesarul termic creste si se recomanda utilizarea unui aparat mai puternic.
 
Izolatie Termica
 
<10 mp
10-15 mp
15-20 mp
20-25 mp
Slaba
 
Innova S
Innova M
Innova XL
Innova S + Innova M
Medie
 
Innova S
Innova M
Innova M
Innova XL
Buna
 
Innova S
Innova S
Innova M
Innova XL
 
Plasmele Termice cu Infrarosu Nano sunt ideale pentru incalzirea oricarui tip de spatiu: apartamente, vile, case de vacanta, pensiuni, hoteluri, birouri, cabinete medicale, spitale, biserici, scoli, gradinite, spatii comerciale, restaurante. 
Puneti-ne o intrebare / Scrie un comentariu (review)


* Campuri obligatorii